Om Per Ryevad

Jeg har flere uddannelser bag mig, bl.a. som socialrådgiver og kordegn (begravelsesmyndighedens assistent i Folkekirken) og så er jeg selvfølgelig uddannet bedemand og har haft min egen forretning i nogle år efterhånden. Jeg er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd.

Jeg er bedemand med stort B. Jeg er en hjælper, der gennem overblik og gennemskuelighed guider gennem en svær tid og hjælper med praktiske ting. Jeg prøver også at være en god bedemand med stort F – for forretning – så kunderne oplever en fair pris og jeg får en levevej ud af det. Jeg brænder for mit arbejde og mærker den store forskel jeg gør hvor jeg kommer.

Jeg har haft mange bisættelser og begravelser. Der er ikke nogen formel eller en bestemt måde at gøre det på. Alligevel er der næsten altid et ritual at læne sig op af, specielt som medlem af folkekirken. Jeg kan vejlede både medlemmer og ikke-medlemmer af folkekirken.

Det gælder også dig, når du kommer til mig og vil planlægge din egen sidste rejse. Det handler kun om, hvad du og måske din familie føler er mest rigtigt. Jeg er en guide og en rådgiver i den situation. Jeg kan facilitere og hjælpe med planlægningen så vi sammen kan sørge for, at tingene bliver lettere for familien, når situationen opstår. Det handler alt sammen om lettest og bedst muligt og mest rigtigt for dig eller jer.
Så kan du fokusere på at leve resten af dit liv med din familie uden at skulle bekymre dig om hvad der sker bagefter. Det er det, der er meningen med minsidsterejse.dk.

Tlf: 25 42 24 24
info@minsidsterejse.dk
Adresse: Tovesvej 15, 9000 Aalborg

Mine værdier

Jeg kan li’ mennesker. Jeg er tilstede i mødet med den døende og de pårørende og kan rumme de store følelser der er på spil. Jeg går ikke så meget op i formen men prøver at se bagved samtidig med at jeg respekterer det private.
Når du er død behandles du med den største respekt og værdighed. Dine ønsker for begravelsen eller bisættelsen efterkommes hvor det er muligt.
Det er vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse og hurtigt får overblik, specielt omkring økonomien.
Deraf kommer mine kerneværdier over for mine kunder:

  • Åbenhed og ærlighed
  • Gennemsigtighed
  • Værdighed